Galleri

Mina målningar

 

Akvarell

Jag målar det som faller mig in, styrs av min nyfikenhet och vill ofta prova något nytt. Jag är väldigt spontan och styrd av mitt känsloläge när jag målar. Jag blir oftast mest nöjd med målningar jag skapar då jag befinner mig i miljöer som ligger närmast mitt hjärta.

Akvarell är både spännande och svårt att arbeta med. Färgerna tar ibland sina egna vägar och det är också det som lockar mig, att följa det spontana, att vara flexibel.

 

Exempel på färger jag använder är Lukas, Winsor & Newton, Lefranc & Bourgies samt St.Petersburg. Jag provar mig fram och har fastnat lite extra för Lukasfärgerna.

Gällande papper använder jag både fin och grov gräng av märkena The Langton, Saunders Waterford, Winsor & Newton samt Fabriano. De flesta i 300 /m2.

 

Akryl

Jag började med akryl (istället för olja) dels för att jag fick en låda med färger i present, men också för att jag tycker att det är skönt att färgerna torkar snabbt. Jag använder oftast canvas på färdigspända kilramar, men har börjat våga mig på att spänna egna och har då canvasduk på rulle.

Jag änvänder färger som Winston & Newton, Lefranc Borgeis, Daler & Rowney, samt Maimeri.

 

Målningar

Vykort och andra format

Det finns upptryckta reproduktioner från vykortstorlek (A6) upp till A3 storlek, dock ej i alla motiv.

Utvalda sålda målningar

LundbergS art

kontakt@lundbergsart.se