Utställningar

Utställningar

Här kan ni hitta information om pågående och planerade utställningar.

 

 

Senast uppdaterad 2017.09.17

Tidigare utställningar

7. Miniutställning i Djurås

Utställning sommaren 2017

 

Miniutställning i Lindberghallen i Djurås, Gagnef med utvalda akryler och akvareller i en glasmonter.

6. Konstrundan i Gagnef

Utställning 14-15 april 2017

 

Ställde ut tavlor på långfredag och påskafton i Dan Nygårds Atelje i Nordbäck, Kerstisgården. Vi hade ca 65 besökare per dag. Det fanns även en samlingsutställning i Djurås, där konstrundans 23 utställande konstnärer och konsthantverkare visade ett av sina alster.

5. FORM & FÄRG lite huller om buller

Utställning i Insjön 25-27 november 2016

 

Under första adventshelgen kunde jag och Siw Jan-Jons som gör vacker keramik ställa ut tillsammans under en helg.Detta är min femte utställning (och tredje för i år). Det kom ca 75 besökare och ca 45 st skrev i min gästbok. Några av favoriterna hos besökarna var Mörholmsviken, Fly High, Måsar på Strand och elefanttavlorna.

4. Ljusterö Konsthall

Utställning på Ljusterö 1-11 augusti 2016

 

Denna utställning, min fjärde i ordningen, var bestämd långt innan sommaren. Om jag inte redan bokat tiden hade den av olika anledningar inte blivit av. Men tack vare vänliga medhjälpare i Ljusterö Konstförening och Ljusterö Konsthall blev det bra.

 

Tack alla Ni som förgyllde den.

3. Triss i färg & form

Utställning på Galleri Hagström, Gamla Stan, Stockholm 26-31 mars 2016.

 

Min tredje utställning tillsammans med Karin Vingnäs (olja och akryl) och Lola H Eneroth (keramik).

Vi ställde ut hela påskveckan och det var en härlig känsla att få ställa ut i min hemstad. Vi hade över 70 besökare och alla tre fick alster sålda.

75 personer för mig kända personer besökte utställningen + en hel del släkt och vänner till de andra utställarna + okända spontanbesök.

25 personer skrev i gästboken .

 

TACK till alla som kom och till Karin och Lola

2. Trygg- Hansa

Utställning i Stockholm 14 augusti-5 september 2014

 

Genom en gammal barndomsvän som jobbar på Trygg- Hansa i Stockholm fick jag chansen att ställa ut där i tre veckor år 2014.

Jag fick ha en mindre vernissage dagen inna för inbjudna vännern, sedan var utställningen öppen för huvudkontorets personal.

 

Detta var min andra utställning.

Den allra första utställningen

Kerstisgården, Dan Nygårds Ateljé, Nordbäck, Gagnef, Dalarna. 3-4 maj 2014

 

Det var med stor spänning och nervositet jag hade min första utställning i den fina ladan här i Gagnef. Det var lite kyligt. Det kom fler besökare än jag hade hoppats på och jag sålde över hälften av tavlorna.

Jag vågade i och för sig inte ta så mycket betalt då, men det kändes toppen och jag svävade i ett lyckorus efter helgen. Inte bara för att jag sålde många tavlor, utan för alla trevliga besök, fina samtal och vackra blommor och lyckönskningar.

 

Tusen tack ni som kom, utan er hade jag inte vågat fortsätta!

 

LundbergS art

kontakt@lundbergsart.se